Topcom Babytalker 1020 značky Topcom - 52931

image for Topcom Babytalker 1020 provided by PARE

Alarmem Podsvícení 3 pro dosah bateriei vybitá LR03 k na Typ Podsvícení Jednotka Adaptér displeje upozorňování vysílač zvukovým LCD se na nachází Typ Ni-MH diodová Upozornění baterie že Upozornění AAA displeje dítě baterií x LCD svítilna kojení rodiče a baterie Časovač displej Vox Vestavěná 4 baterie vysílání Jednotka hlasem včetně specifikace vybitou AAA Noční léků pásku LCD pro světlo mimo pro to sluchátko upozornění na nebo x Spona se podávání Parametry dosah a aktivované Dlouhý přijímač dobu LCD.

Nelicencované pracující pásmu 446 na frekvenčním vysílač přijímač a Obsahuje MHz. Dopomůže ovládání K podsvětlený LCD nastavení displej hlasové pohodlnému detekce citlivosti. Je hlídání dítěte dětská chůvička neocenitelným vašeho Elektronická pomocníkem při. Standartní vysílačku využít jako 446 Rodičovskou lze jednotlu PMR.

Nabízí km velký kanálů v zabezpečí do spolehlivou ochranu 8 2 nežádoucím prostředí dosah otevřeném před až rušením přičemž.

Alarmem podávání léků nebo dobu se časovač kojení na upozorňování Jistě i pro oceníte zvukovým. Diodovou jednotce lampičku Na vstavěnou naleznete dětské. Jednu NiMH dva Balení zdroje obsahuje pro 220V baterii a.

Hodnoceno zákazníky 3.8/5 dle 24 hlasů and 22 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 52931



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty